Børn i Holbæk i dagligdagen

Når dit barns institution har implementeret Børn i Holbæk, vil meget af pædagogernes daglige arbejde være digitaliseret. På denne måde frigives tid til andre og sjovere ting i institutionen. 
Du vil derfor opleve forandringer og nyskabelser i din daglige interaktion med institutionen. I det følgende er nogle af mest markante nævnt:

 

 • Tjek ind / Tjek ud
  Ind- og udtjekning foregår på en touchskærm i institutionen. På denne skærm præsenteres du blandt andet for informationer omkring dit barns dag, samt nyttig viden om kommende aktiviteter. 

 • Daglig kommunikation
  Alt skriftligt kommunikation fra institutionen er samlet på ét sted: Børn i Holbæk. Du har derfor altid styr på aktuelle dagbøger, opslag, aktiviteter, forældresamtaler m.m. 

 • Stamkort
  På Børn i Holbæk kan du udfylde dit barns digitale stamkort. På denne måde sikrer du, at institutionen altid har opdaterede informationer omkring dit barn.

 • Samlet adgang til alle dine børn
  Har du flere børn i kommunen, får du samlet adgang til alle børnene. Det gælder også, hvis du har skolebørn, da der er integration med skoleintra.

 • Billeder og video
  Med Børn i Holbæk er det blevet lettere for institutionen at dokumentere deres pædagogiske praksis med billeder og video. Gennem Børn i Holbæk har du derfor let adgang til et galleri med billeder og video af dit barns liv i institutionen.