Klik på "Log på Børn i Holbæk" i øverste venstre hjørne for at logge på.
Første gang du logger på skal du bruge NemID.
Du kan se en menu med dit eget navn og dit barns navn. Klik på eget navn og Personligt for at oprette et brugernavn og kodeord.
Start med at udfylde dit barns stamkort. Klik på dit barns navn, menupunktet personligt og menupunktet stamkort
Du kan hente appen “Børn i Holbæk” i App Store og i Google Play. Scan QR koden herunder eller søg på “Børn i Holbæk"
Du kan godkende en browser, så du med brugernavn og kodeord kan logge ind på børniholbæk.dk og derved undgå at skulle bruge NemID. Klik på eget navn og derefter på menupunktet Personligt.
Første gang aktiverer du adgang med NemID direkte i appen. Her opretter du brugernavn og kodeord som kan benyttes herefter.
Velkommen til Børn i Holbæk
I Holbæk har vi fokus på forældresamarbejde og kommunikationen med forældre. Vi har derfor anskaffet Børn i Holbæk, som er et institutionssystem, der sætter barnet og familien i centrum. 


Gennem Børn i Holbæk får alle institutioner forbedret infrastruktur, hvilket giver mulighed for, at du kan følge med i dit barns hverdag, kommunikere med institutionen, tilmelde jer arrangementer, se pædagogisk dokumentation af aktiviteter dit barn er med i, få tilgang til dit barns billedarkiv og meget mere.
Scan QR koden eller hent appen i App Store eller Google Play

Alle dagligdags funktioner kan tilgås gennem app’en. Beskeder, billeder, dagbøger, aktiviteter m.m. er tilgængeligt. Selv registrering af fravær og ferie kan foretages direkte i app’en. 

Denne adgang kræver kun NemID første gang. Når du installerer app’en skal du være logget på Børnholbæk.dk Nederst på fanen ”Personligt” kan du tilmelde din mobiltelefon og oprette et brugernavn samt adgangskode.